Збори для батьків майбутніх першокласників

     17.04.2019 року в ЗДО №3 «Козачок» відбулися збори для батьків майбутніх першокласників за участю директора Бучанської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Мохненко Ольги Володимирівни та заступника начальника відділу освіти з питань дошкільної освіти Опеньок Людмили Костянтинівни. Збори були надзвичайно актуальними, адже з 1 вересня 2019 року першокласники будуть навчатися за інноваційними програмами та Новим державним стандартом початкової освіти Нової української школи.

      Про готовність дитини до школи розповіли батькам практичний психолог ЗДО Слободенюк Ольга Олександрівна та заступник начальника відділу освіти з питань дошкільної освіти Опеньок Людмила Костянтинівна. Адже шкільне життя навіть найрозумнішої, але психологічно ще не готової до навчання дитини, може скластися досить проблематично.

   Ольга Володимирівна Мохненко ознайомила батьків з особливостями навчання в Новій українській школі, місія якої – допомогти розкрити та розвинути здібності, таланти і можливості кожної дитини на основі партнерства між учителем, учнем і батьками. Запросила батьків до плідної співпраці у справі виховання і навчання маленьких школярів.

     Після виступу директора школи відбувся конструктивний діалог з батьками у форматі «Запитання-відповідь».

     Батьківські збори стали тим першим місточком для реалізації наступності між дошкільною та початковою освітою, цінним важелем педагогічної взаємодії з батьками майбутніх першокласників.